Home

Taboo Eindhoven vernieuwd. 9 april komt te vervallen ivm de verbouwing. Terwijl wij ons richten op vernieuwing van Taboo Eindhoven. Zodat in mei weer gespeeld kan worden op ons eigen privé feestje op een nieuwe lokatie.

Huisregels

Toegang

– De meeting is enkel toegankelijk na aanmelding
– Aanmelden kan tot op de dag van de meeting tot 12:00
– Entree bedraagt €20,-. contant aan de deur. Liefst gepast.
– Minimumleeftijd is 18 jaar. Iedereen dient zich te kunnen identificeren
– Ben je nieuw, we wijzen je graag de weg. Vertel het ons
– Dresscode: non-casual. Trek iets aan waar je je prettig in voelt, maar kom in gepaste stijl. Fetish kleding of andere leuke kleding geschikt voor een feest. Twijfel je of iets wel of niet kan. Mail ons.
– Besluit je toch niet te komen, meld je dan af via: contact@taboo-eindhoven.nl
– We behouden ons het recht voor je aan de deur te weigeren. Enige mogelijke redenen zijn: jonger dan 18 jaar, niet op de gastenlijst staan, vermoedelijk drugsmisbruik (inc. alcohol).

Locatie

– Drugs zijn niet toegestaan
– Roken is op dit momend nog niet mogelijk!
– Foto’s of filmopnamen maken is niet toegestaan
– Telefoon mag je bij je houden maar niet in het zicht. Nodig om te bellen of appen. Dat mag in de gang.
– Val geen andere mensen lastig

Spel

– Bemoei je niet met het spel van anderen
– Houd voldoende afstand
– Qua spel is veel toegestaan. Alles volgens het risk-aware consensual kink principe Als je van plan bent om fireplay, needleplay, bloodplay of knifeplay te gaan doen, overleg dit dan van tevoren met een van de aanwezige DM’s
– Naakt mag, maar enige vorm van seksuele handelingen is niet toegestaan!
– Laat je speelplek schoon achter en ontsmet de boel zo nodig
– Spreek bij vragen of problemen altijd een van de aanwezige Dungeon Monitors (DM) of organisatoren aan
– In alle gevallen waarin dit huishoudelijk regelement niet voorziet, dien je je te houden aan de aanwijzigen van de DM’s of organisatoren

Over ons

Taboo Eindhoven wordt geleid door een groep vrijwilligers en tevens kinksters: _Myst, Peter en Dirkje olv Bikinigek.

Vanaf mei hebben wij ook een andere locatie daarom dus de Naams verandering.

 

Taboo-Eindhoven

Taboo Eindhoven is een ontmoetingsplaats voor kinksters gericht op BDSM en fetish. Ons doel is om aan een zo gevarieerd mogelijk publiek een platform te bieden om te socializen en van spel te genieten. Jong en oud, BDSM’ers en Fetishisten, nieuwsgierigen en meer ervaren gasten, iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Taboo vindt iedere 2e zondag van de maand plaats. Het is een super gave, erotische locatie, Met een grote spiegel wand, verschillende speeltoestellen.

Het feest is enkel toegankelijk na aanmelding. De deuren zijn open van 15.00 uur tot 17.00 uur en het feest duurt tot 21:00 uur.

Om de sfeer te bewaken hebben we enkele huisregels. Wat spelen betreft is er veel toegestaan. Wij willen echter wel benadrukken dat geen enkele vorm van seksuele handelingen toegestaan zal zijn tijdens het feest.

Ben je nieuw. Geef dat dan aan bij je aanmelding. We nodigen je uit om voorafgaande aan het feest deel te nemen aan een kenningsmakingsrondje met andere nieuwe mensen. Hierbij kunnen eventuele vragen gesteld worden en krijg je de gelegeheid om de ruimte alvast te verkennen.

EDIT:
LET OP: Zondag 9 April vervalt ivm verbouwing lokatie

Recensies

Avventura15

Mijn allereerste feestje en ik voelde me dankzij de warme ontvangst al snel op mijn gemak. Veel leuke gesprekjes gehad met mensen die ik nog niet kende. Leuke demonstratie van AndereHan en ook genoten van de suspension die op het podium gedaan werd. Ik was zwaar onder de indruk! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Rowdy-R

Mijn complimenten naar de organisatie. Het is jullie gelukt om in een korte periode een gezellig en mooi feest neer te zetten. Een interessante workshop, mooie bondage show prettige en onbevangen sfeer .Jullie zullen zeker nog vaker zien. Het enthousiasme en gedrevenheid van de organisatie werkt aanstekelijk. Ik hoop van harte dat de organisatie dit …

Contact/Aanmelden

contact@taboo-eindhoven.nl

Bij aanmelden hebben we nodig:
– Nickname(‘s)
– Aantal personen als je meerdere mensen wil aanmelden.
– E-mail adres(sen)
– Voorkeur drinken (ivm bestellen)