• Wat is Taboo Rouge?

    Taboo rouge is een ontmoetingsplaats voor kinksters gericht op BDSM en fetish. Ons doel is een platform te bieden om te socializen en van spel te genieten. Jong en oud, BDSM'ers en Fetishisten, nieuwsgierigen en meer ervaren kinksters, iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

    Taboo vindt iedere 2e zondag van de maand plaats in Club Rouge. Dit is op loopafstand van station Eindhoven in de uitgaansstraat Stratumseind. Het is een super gave, erotische locatie, met een podium, een goede balans tussen sfeervolle zithoekjes en speelruimte, verschillende speeltoestellen en een bewaakte garderobe. Kijk ook eens op hun website http://rouge-eindhoven.nl.

    Het feest is enkel toegankelijk na aanmelding en de entree bedraagt €15 per persoon. De deuren zijn open van 15.00 uur tot 17.00 uur en het feest duurt tot 21:00 uur.

    Om de sfeer te bewaken hebben we enkele huisregels. Wat spelen betreft is er veel toegestaan. Wij willen echter wel benadrukken dat geen enkele vorm van seksuele handelingen toegestaan zal zijn tijdens het feest.

    Meer over huisregels en deurbeleid